Mąka-kaszka Semolina z pełnego przemiału pszenicy Amber Durum

Wielkość opakowania:


wysyłka 1 dzień DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
5,50 w tym 5% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DPD, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Orlen Paczka.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla Orlen Paczka do 9 kg)

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Mąka-kaszka Semolina z pełnego przemiału pszenicy Amber Durum

Kraj pochodzenia: Austria

Mąka-kaszka semolina z pełnego przemiału pszenicy Amber Durum

Mąka pełny przemiał z pszenicy durum to jeden z lepszych i zdrowszych gatunków mąki. Powstaje poprzez zmielenie ziaren pszenicy durum.

Semolina zawiera dużo witamin, mikro i makroelementów takich jak: wapń, fosfor, potas, żelazo, miedź, mangan, cynk, witaminy z grupy B oraz witaminę E, kwas foliowy, luteinę.

Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).

Zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.

Firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.

Podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1507 kJ/360 kcal
Tłuszcz 1,05 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,15 g
Węglowodany 72,83 g
Błonnik 3,9 g
Białko 13 g
Sól 0,0025 g
Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak