Proso czerwone

Wielkość opakowania:


wysyłka 1 dzień DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
2,80 w tym 5% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DPD, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Orlen Paczka.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla Orlen Paczka do 9 kg)

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Proso czerwone

Kraj pochodzenia: Polska

Proso czerwone BadaPak służy głownie do wytwarzania kaszy jaglanej, która może być dodatkiem do dań mięsnych, zup, deserów a także do przygotowania jaglanki. Z prosa również produkuje się mąkę jaglaną i płatki jaglane.

Proso jest jednorocznym zbożem. Uprawiane jest na całym świecie - głównie w Chinach i Japonii. W Polsce dopiero od niedawna zaczyna być coraz bardziej doceniane, do tej pory cieszy się za to ogromną popularnością jako pokarm dla ptaków. Służy do produkcji mąki, kaszy jaglanej oraz piwa.

Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).

Zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.

Firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.

Podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1580 kJ/ 378 kcal
Tłuszcz 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 73 g
w tym cukry 0 g
Białko 11 g
Sól 0,02 g
Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak