Sos z czarnym pieprzem 50g

Liczba:

wysyłka 1 dzień DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
19,50 w tym 8% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DPD, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Orlen Paczka.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla Orlen Paczka do 9 kg)

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Sos z czarnym pieprzem 50g

Kraj pochodzenia: Tajlandia

Składniki: cukier 34%, olej sojowy 11%, woda 10%, czarny pieprz 9,5%, czosnek 9%, sól 9%, sos przyprawowy (soja, białko kukurydziane, pszenica, woda, cukier, sól wzmacniacz smaku E635, jodan potasu) 9%, imbir 5%, substancja zagęszczająca (modyfikowana skrobia kukurydziana E1422) 1,86%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy 0,2%, wzmacniacz smaku: E621, E635, barwnik naturalny: karmel E150c. 

Alergeny: soja, pszenica. 

Sos do gotowania z czarnym pieprzem stanowi idealną bazę zarówno do dań mięsnych jak i wegetariańskich. Nadaje potrawom aromatyczny, lekko ostry smak. Świetnie sprawdza się w potrawach z czerwonym mięsem oraz owocami morza i warzywami. Niezastąpiony zarówno w kuchni azjatyckiej jak i europejskiej.

Sposób przygotowania: 1. Podgrzej 1 łyżeczkę oleju roślinnego. Dodaj 250-300 g mięsa i delikatnie podsmaż. 2. Wrzuć pokrojoną cebulę, zieloną i czerwoną paprykę i kontynuuj smażenie do momentu aż mięso oraz warzywa będą gotowe. 3. Na sam koniec dodaj sos z czarnego pieprzu i doprowadź do gotowania. 

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1050 kJ/250 kcal
Tłuszcz 6,11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,06 g
Węglowodany 45,6 g
w tym cukry 21,4 g
Białko 3,11 g
Sól 11,51 g
Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak