Daktyle w czekoladzie deserowej
Kraj pochodzenia: Polska
Skład: daktyle 44%, czekolada 39% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny - palmowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromat), syrop glukozowy, maltodeksyna, substancja glazurująca, guma arabska, olej roślinny kakaowy, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. Może zawierać: mleko, orzechy, orzechy arachidowe, migdały, sezam.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
Zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
Firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
Podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.