Bułki bezglutenowe 310g "zrób sam" "KETO"

Liczba:

wysyłka 1 dzień DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
13,99 w tym 5% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DPD, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Orlen Paczka.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla Orlen Paczka do 9 kg)

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Bułki bezglutenowe 310g "zrób sam" "KETO"

Kraj pochodzenia: Polska

Składniki: mąka migdałowa, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól, drożdże.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 


Sposób przygotowania:

1. Zawartość torebki wsyp do miski.

2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.

3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 60 min. do wyrośnięcia.

4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach.

5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.

6. Wsadź do piekarnika.

7. Nastaw 180°C i piecz przez 60  min.

8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1341 kJ/342 kcal
Tłuszcz 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7 g
Węglowodany 9,5 g
w tym cukry 3,9 g
Błonnik 13 g
Białko 10 g
Sól 2,3 g
Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak